Imatge o vídeo destacat
Sabors del mon

Cloenda de Curs de "Sabors del Món"

El passat dimecres 26 de juny, el grup de l'activitat Sabors del Món ens vam trobar per tancar el curs i celebrar plegades amb un aperitiu molt especial. Una trobada que va ser una ocasió única per gaudir de la diversitat cultural i gastronòmica que caracteritza el nostre grup, format per dones de diferents orígens i amb històries de vida variades, però amb una passió comuna: la cuina.

Cadascuna de nosaltres va portar un plat per compartir, creant un veritable festival de sabors. Vam tastar l'ají groc, un plat típic de la cuina peruana, tequeños, uns deliciosos aperitius veneçolans, i moltes altres especialitats que ens van permetre conèixer més sobre les cultures i tradicions de les nostres companyes.

 

Sabors del món

 

Un espai per compartir

Hem recordat els moments especials que hem compartit al llarg del curs. Aquest curs hem après noves receptes, hem descobert ingredients exòtics i tradicions culinàries d'arreu del món, però sobretot, hem creat un espai de convivència i suport mutu. Sabors del Món s'ha convertit en una segona família per a moltes de nosaltres, un lloc on ens sentim acollides i respectades.

Moltes gràcies a totes les participants per fer possible aquest projecte tan especial. Us esperem amb ganes al proper curs per seguir compartint sabors, cultures i, sobretot, moments únics.